Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fiMuistisääntö kv. kisoihin ilmoittautumiseen:

Kotimaan ilmoittautuminen on aina yhden viikon ennen kisan varsinaista ilmoittautumispäivää.
1.1.2019 alkaen tuon päivän jälkeen EI VOI ilmoittautua kisaan millään tavalla!
Muista siis ilmoittautua ajoissa ja kerro tämä myös muille pelaajille, koska epäselviä nelinpelipareja ei käsitellä 1.1.2019 jälkeen millään tavalla kaikkien sekaannusten välttämiseksi - huolehdithan siis myös ystävällisesti paristasi!

Kilpailuilmoittautumisen vahvistus, joka tulee BWF:ltä ilmoittautumisen jälkeen, lähetetään pelaajille, päävalmentajalle ja viestintäpäällikölle tiedoksi.
Vahvistuksen saateviestissä ilmoitetaan:
1) Entry deadline = päivä johon mennessä kilpailusta voi vetäytyä ilman kisajärjestäjän kuluja
 1.1) Entry deadlinen jälkeen kisasta poisjäävälle tulee maksuelvollisuus niistä pelimuodoista, joissa on M&Q-lista Main/Qualification listoilla.
2) Withdrawal deadline = päivä johon mennessä kilpailusta voi vetäytyä ilman "Late witdrawal" -sakkoa, jonka BWF laskuttaa SSuL:lta ja SSuL edelleen pelaajalta.
  2.1) tämä vain niiden pelaajien osalta, jotka ilmoittautumista seuraavan perjantaina ovat    M&Q-listalla kilpailuun hyväksyttyjä = Main Draw tai Qualification listalla
  2.2.) "Reserves" -listalla oleva pelaaja ei ole kilpailuun hyväksytty ja voidaan poistaa (Remove) listalta Withdrawal -deadlineen saakka ilman kisajärjestäjän kuluja siinä pelimuodossa, jossa on ko listalla. Pelaaja voi olla muissa pelimuodoissa Main/Qualification listoilla ja niistä ei voi kuluitta pelaajaa poistaa Entry Deadlinen jälkeen.

* Grade 1 - erillinen menettely MM ja Olympiakisoihin arvokisakritterien mukaisesti

* Grade 2 - Level 1 World Tour Finals (Prize pool – $1,500,000) - oma menettely
* Grade 2 - Level 2 World Tour – Super 1000 (Prize pool – $1,000,000) - 42 päivää ennen
* Grade 2 - Level 3 World Tour – Super 750 (Prize pool – $700,000) - 42 päivää ennen
* Grade 2 - Level 4 World Tour – Super 500 (Prize pool – $350,000) - 42 päivää ennen
* Grade 2 - Level 5 World Tour – Super 300 (Prize pool – $150,000) - 35 päivää ennen
* Grade 2 - Level 6 BWF Tour Super 100 (Prize pool – $75,000) - 35 päivää ennen

* Grade 3 - International Challenge (Prize pool – $25,000) - 28 päivää ennen kisaa
* Grade 3 - International Series (Prize pool – $10,000) - 28 päivää ennen kisaa
* Grade 3 - Future Series (Prize pool – less than $10,000) - 28 päivää ennen

* Junior Tournaments - kaikki tasot - 28 päivää ennen kisaa, pelaajat ohjeistettu erikseen!! Ei tässä.

* Finnish Open, FIC ja FIJC saman aikataulun mukaan GOODMINTONIIN! siis neljä viikkoa ennen kisaa!

HUOM! Yllä oleviin on lisätty lomakkeella yksi (1) viikko pelivaraa käsittelijälle, jotta ilmoittautuminen ehditään varmasti tekemään muista töistä riippumatta. Kisailmot menevät umpeen aina tiistaisin. Listassa eivät näy kaikki kisat. Jos haluat ilmoittautua listalta puuttuvaan kisaan, ota yhteyttä liiton toimistoon (toimisto@sulkapallo.fi).

Tässä linkki sivulle, josta voit varmistaa ilmoittautumisen. (valitse kisa listalta). Sivu ei välttämättä päivity heti. Mikäli ilmoittautuminen ei näy - kokeile hetken päästä uudelleen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen järjestelmää ei enää kyseisen kisan osalta seurata, eikä muutoksia/lisäyksiä voida enää huomioida. Jos olet ilmoittautunut kisaan, mutta et ole saanut toimistolta vahvistusta ilmoittautumispäivän jälkeen viimeistään perjantaina, ota pikaisesti yhteyttä liiton toimistoon (toimisto@sulkapallo.fi).

Kun kisajärjestäjä on julkistanut pelaajat pääkisaan, karsintaan ja odotuslistalle, on odotuslistalle merkitty pelaaja velvollinen ilmoittamaan liiton kisailmoittajalle (toimisto@sulkapallo.fi) mikäli hän ei halua vastaanottaa myöhemmin mahdollisesti tarjottavaa/vahvistettavaa kisapaikkaa.

BWF:n kisakalenteri
BE:n kisakalenteri

Ilmoitettavan nimi
BWF numero
Ilmoittautuminen peliluokkiin Kaksinpeli Nelinpeli Sekanelinpeli
Nelinpelipari BWF numero
Sekanelinpelipari BWF numero
Kisan valinta
Lisätietoa