Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Sulkapallon avoimet ovet –päivä on vahvistunut!

Sulkapallon avoimia ovia vietetään lauantaina 12.9.2015 ja viikko 37 on Sulkapallon avoimet ovet -viikkoa

Tiedoksi seuroille ja halleille avoimista ovista

Vuoden 2014 tapaan tullaan syksyllä toteuttamaan sulkapallohallien ja -seurojen yhteinen valtakunnallinen tapahtuma: Sulkapallon Avoimet Ovet 2015. Tuona päivänä sulka lentää ympäri Suomen - Ole mukana!

Sulkapallon avoimet ovet –päivä: lauantaina 12.9.2015
Sulkapallon avoimet ovet –viikko: 37
tai joku muu sopivampi ajankohta

Mistä on kyse?

- Valtakunnallista Sulkapallon Avoimet Ovet päivää vietetään lauantaina 12.9.2015. Mikäli tuo päivä ei sovi seuralle/hallille, voi paikkakuntakohtaisesti sopia vastaavasta tapahtumasta esimerkiksi samalla viikolla tai jonain muuna parempana ajankohtana.

- Tuona päivänä innokkaat seurat ja hallit pitävät avoimien ovien päivän, jolloin kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan sulkapalloa maksutta.

- Tapahtuma toteutetaan talkoohengellä

- Kyseessä on valtakunnallinen tapahtuma, johon ei kuitenkaan ole tiettyä yhteistä kaavaa suunniteltuna. Seurat ja hallit saavat vapaasti suunnitella tapahtuman oman mieleiseksi ja itselleen sopivaksi. Pääasia, että tuona päivänä/viikkona sulkapalloa pelattaisiin Suomessa mahdollisimman paljon!

Lue viime vuoden 2014 seurojen kokemuksia täältä ja täältä

Tapahtuman markkinointi

- Seuroja ja halleja neuvotaan ottamaan yhteyttä paikallislehtiin ja kertomaan tulevasta tapahtumasta (Valtakunnallisesta Sulkapallon avoimet ovet –päivästä/viikosta ja mitä teidän hallilla/seurassa silloin tapahtuu), jolloin tapahtuma saa paikallista näkyvyyttä ja tapahtumaan saapuu mahdollisimman paljon uusia innokkaita tulevia sulkapallon harrastajia.

- Avointen ovien juliste on seurojen sekä hallien käytettävissä ja tulostettavissa. Julisteen saat tästä linkistä (Dropbox). Linkistä löydät julisteesta kolme versiota: päivämäärällä tai viikolla, joka näkyy isosti tai viikolla, joka näkyy pienesti sekä JPG:nä ja PDF:nä. Julisteen alaosa on varattu tyhjäksi, jotta voitte täyttää ajan, paikan ja haluamanne tiedot itse julisteeseen. Julistetta saatte käyttää vapaasti tapahtuman markkinointiin.

Täysin tyhjä juliste (ilman päivämäärää ja viikkoa) tullaan lisäämään Dropboxiin.

- Tapahtumaa tullaan mainostamaan myös Suomen Sulkapalloliiton viestimissä, kuten internetsivuilla, sosiaalisessa mediassa ja Sulkapallolehdessä. Tapahtumapäivästä/viikosta tehdään myös mediatiedote.

Muuta

- Seurat ja hallit tehkää mieluusti yhteistyötä. Eli halutessasi osallistua tapahtumaan olethan yhteydessä paikkakuntasi sulkapallohalliin tai seuraan. Hallit löydät täältä ja seurat täältä.

- Jos olet mukana Avoimissa Ovissa niin ilmoitahan siitä myös meille osoitteeseen: sara.anttila@sulkapallo.fi, jotta voimme mainostaa tapahtumaanne myös meidän medioissamme. 

Pyrimme päivittämään ilmoitusten mukaan Sulkapallon avoimiin oviin osallistuneita sivuillemme elokuun aikana.

Jos Sinulle heräsi jotain kysymyksiä, niin olethan ystävällisesti yhteydessä: sara.anttila@sulkapallo.fi