[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]


Kuvassa vasemmalta: Michael Hardy, Ilari Haataja, Iikka Heino, Karita Reijonsaari ja Mathilda Lindholm.

PricewaterhouseCoopers Oy (PwC) tilasi Sulkapallon Rio Teamin pelaajat vetämään PwC Advisory Kick-Off tapahtumaan sulkapallo-ohjausta vapaamuotoisen yhdessäolon merkeissä. Sulkapalloa oli aiemmin päivällä edeltänyt yrityksen sisäiset strategiaworkshopit. PwC Advisory on Suomen PwC:n liiketoimintayksikkö, joka tekee pääasiassa yritysjärjestelyneuvonantoa ja liikeenjohdon konsultointia.
PwC Advisory Kick-Off pidetään vuosittain ja niissä on vaihtuvat teemat ja aktiviteetit. Tällä kertaa tilaisuus pidettiin Suomenlinnassa. Tapahtuman muina lajeina oli sulkapallon lisäksi jousiammuntaa ja Suomenlinnaan tutustumista.

Sulkapallon ohjausta olivat vetämässä Rio Teamin pelaajat : Ville Lång, Mathilda Lindholm ja Iikka Heino. Vetäjien ensimmäinen haaste oli järjestää puolentoista tunnin ohjatut treenit 13 henkilölle, kun käytettävissä oli vain kaksi kenttää.
” Mukavaa ja rentoa tekemistä ammattitaitoisten kansallisten huippupelaajien kanssa. Rio Teamin ohjaajat onnistuivat haasteessa hyvin. Vetäjät saivat mukavan rennon fiiliksen luotua ja kaikki osallistujat, jotka olivat osittain eri osaamistasolla, saivat kipeiden pakaroiden lisäksi varmasti vinkkejä reppuun tuleviin omiin peleihin. Päälimmäisinä osallistujille tilaisuudesta jäi hiki pintaan ja hyvä mieli!”, kuvaa apulaisjohtaja Thomas Blumberg Rio Teamilaisten vetämää tilaisuutta.


              
Vasemmanpuoleisessa kuvassa Riku Lindfors, Matthew Fox ja Ville Lång. Oikeanpuoleisessa kuvassa Thomas Blumberg ja Ari Tiainen.  

PricewaterhouseCoopers Oy

PricewaterhouseCoopers Oy on suomalainen, yhtiössä työskentelevien asiantuntijoiden omistama yhtiö, jolla on KHT-yhteisön asema.
Yhtiöllä ei ole tytäryhtiöitä, mutta sillä on osakkuusyhtiö, JHTT-yhteisö PwC Julkistarkastus Oy. Suomen PwC perustettiin vuonna 1954.
PwC tarjoaa liikkeenjohdon konsultointia, tilintarkastusta sekä yritysjärjestelyihin, verotukseen ja varmennukseen liittyviä palveluja globaalisti 158 maassa 180 000 hengen voimin. Suomessa aluetoimistoverkosto on koko maan kattava ja henkilöstöä on yli 750. Heistä noin 650 työskentelee yhtiön pääkonttorissa Helsingin Ruoholahdessa.

PwC Suomen toiminnallinen organisaatio jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen, joita ovat tilintarkastus (Assurance),
yritysjärjestelyt & konsultointi (Advisory) ja veropalvelut (Tax) sekä perheyrityspalvelut-yksikköön (Private Company Services).
Näiden lisäksi organisaatioon kuuluvat seuraavat liiketoiminnan tukitoiminnot: taloushallinto, yleishallinto, IT, henkilöstöhallinto,
markkinointi ja viestintä, lakiyksikkö sekä liiketoiminnan kehitys -yksikkö.

PwC:n aluetoimistot toimivat osana valtakunnallisten toimeksiantojen tiimejä, minkä lisäksi heillä on myös omaa, paikallista, asiakaskuntaa.
Aluetoimistojemme asiantuntijat ovat perehtyneet alueen elinkeinoelämään ja toimintaympäristöön laajasti Helsingin, Hyvinkään,
Hämeenlinnan, Iisalmen, Jyväskylän, Kouvolan, Kuopion, Lappeenrannan, Oulun, Porin, Raahen, Rovaniemen, Savonlinnan,
Maarianhaminan, Mikkelin, Seinäjoen, Tampereen, Turun, Vaasan ja Varkauden alueella.

Tilikaudella 1.7.2011–30.6.2012 Suomen PwC ylitti edellisvuoden liikevaihdon. Yhtiön kannattavuus parani edellisvuotisesta, ja budjetoidut tulostavoitteet saavutettiin
yhtiötasolla. Yhtiön tilikauden liikevaihto oli 97,6 milj. euroa, jossa oli nousua edellisvuoteen 6,8 %. Liikevoitto oli 2,8 milj. euroa (2,5), joka on 2,9 % liikevaihdosta (2,7).
Yhtiön omavaraisuusaste oli 31,4 % (31,9) ja oman pääoman tuotto 14,3 % (13,0). Yhtiön rahoitustilanne pysyi kohtuullisen hyvänä koko tilikauden ajan, ja sillä ei ole korollista velkaa.
Tilintarkastuspalvelut on yhtiön suurin liiketoiminta-alue, joka päättyneellä tilikaudella saavutti liikevaihto- ja tulostavoitteensa. Ykkösasema Helsingin Pörssissä (NASDAQ OMX Helsingissä) listattujen suomalaisten yritysten tilintarkastajana pidettiin kauden aikana (osuus 36,7 %, edellisvuonna 36,6 %). Liikkeenjohdon konsultoinnin ja  yritysjärjestelypalveluiden liikevaihto- ja tulostavoitteista jäätiin. Verokonsultoinnin kysyntä kasvoi ja liiketoiminta-alueen  sekä edellistilikauden liikevaihto että tilikauden
tulostavoite ylitettiin. Myös perheyrityspalveluihin keskittyneen yksikön sekä liikevaihto että tulos olivat edellistilikautta suuremmat.