[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Rio-tapahtuma Rantalaiselle 15.10.2013


Rio Teamin yhteistyökumppani Rantalainen Oy Helsinki toi henkilökuntaansa Talihalliin. Luvassa oli sulkapalloa iltapäivän piristykseksi. Kutsun vastaanotti 20 innokasta taloushallinnon ammattilaista.


Oppia sulkapallotaidoissa oli tarjolla lajin huipulta. Rio Teamin pelaajat Airi Mikkelä, Jenny Nyström, Mathilda Lindholm, Eetu Heino ja Anton Kaisti pyörittivät tapahtuman päävalmentaja Vellu Mellerin johdolla.


Lämmittely kuuluu treeneihin ja tällä kertaa se vedettiin Airin, Jennyn ja Mathildan johdolla ympäri hallia. ”Rytmikästä laukkaa, vai mitä?”


Tekniikan opiskelu alkoi tietysti mailaotteista. ”Sanokaa mailalle päivää” ohjaa Eetu.


Liikkuminen on sulkiksessa tärkeää. ”Ajoissa pallon luo” vinkittää Airi ja Eero tekee työtä käskettyä.

Fiiliksiä Rio-tapahtumasta:

"Intoa ja energiaa - herskyvän hauskaa"

"Onpa tää rankkaa - mutta kivaa"

"Antoisa iltapäivä - kyllä tää toimistossa istumisen voittaa :)"

"Sairasta - kaveri vaan tökkii tällee ja mä juoksen"Rantalainen Yhtiöt - tilitoimistopalveluja jo kolmannessa polvessa


Rantalainen Yhtiöt on palvellut Etelä-Suomen yrityksiä jo yli 40 vuotta. Perheyrityksen kolmas sukupolvi astui yrityksen johtoon 2012.


Rantalainen Yhtiöt on inhimillinen, ihmiskasvoinen perheyritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut niin pienimmille, kuin suurillekin yrityksille. Sähköisyys mahdollistaa reaaliaikaisempaa ajasta ja paikasta riippumatonta palvelua, ja Rantalaisen henkilökunnalla on aina hallussaan alan tuorein tieto ja taito. Yritys on Suomen neljänneksi suurin tilitoimisto ja suurimmista ainoa aito perheyritys.