Nuorten EM-kisat 15.-24.4.2011, Vantaan Energia Areena

Kasper Lehikoinen voitti tänään poikien kaksinpelin kolmannen kierroksen ottelussaan Unkarin Gergely Krauszin erin 21-15, 21-4.

”Vastustaja oli paha, enkä päässyt pelissä helpolla. Alussa oma pelini takkuili, mutta sain sen korjattua. Toisessa erässä opin vastustajan pelityylin, ja se olikin helpompi kuin ensimmäinen erä”, Lehikoinen totesi ottelun jälkeen.

Tänä iltana klo 19.20 Lehikoinen taistelee perjantain puolivälieriin pääsystä Hollannin Nick Fransmania vastaan. Lehikoinen on aiemmin kohdannut Fransmanin viime syksyllä Hollannissa, jolloin suomalainen oli vahvempi suoraan kahdessa erässä.

Sekanelinpelissä hallitseva SM-kultamitalistipari Anton Kaisti ja Jenny Nyström kukisti Belgian parin Nathan Vervaeke/Stephanie Van Wel 17 minuutissa luvuin 21-11, 21-15.

”Ottelu lähti hyvin käyntiin, vastustajat tekivät varsinkin alussa paljon virheitä”, Kaisti kertoi. ”Tämä ottelu oli paljon parempi kuin eilinen. Verkkopelini toimi hyvin ja olin verkolla aggressiivisempi”, Nyström lisäsi.

Huomenna Kaisti ja Nyström taistelevat puolivälierään pääsystä Venäjän 5/8-sijoitettua paria Anatoly Yartsev/Evgeniya Kosetskaya vastaan. Yartsev on suomalaisille tuttu vastustaja, Hollannin turnauksessa maaliskuussa he voittivat Yartsevin, jolla tosin oli tuolloin eri pelipari.

Kaikki tulokset