[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]



Rantalaisen Rio-tapahtuma

Naurua, hikeä ja onnistumisia oppimisen lomassa

Rio Teamin yhteistyökumppani Rantalainen Oy Helsinki toi henkilökuntaansa pelaamaan sulkapalloa torstaina 13.11. iltapäivän piristykseksi. Rantalaisen Rio-tapahtuma järjestettiin Talihallissa Helsingissä.

Paikan päällä oli reilun 20 Rantalaisen työntekijän lisäksi Rio-ryhmän huippusulkapalloilijoita: Eetu Heino, Iikka Heino sekä Joonas Korhonen, jotka tarjosivat oppejaan sulkapallossa. Mukana menossa oli myös Sulkapalloliiton toiminnanjohtaja Mika Heinonen. Muutamaan tuntiin mahtui paljon sulkapalloa sekä muutama juomataukokin. Kaikille osallistujille jäi tapahtumasta hyvä mieli ja päivä jatkui pirteissä tunnelmissa.


Alussa pelaajat vetivät alkulämmittelyn, jossa saatiin hieman lämpöä päälle. Joukkoa johtaa Eetu Heino.


Kun olkapäät ja kädet saatiin lämpimiksi vuorossa oli jalat. 



Lämmittelyn jälkeen haettiin mailat ja päästiin kentälle hakemaan tuntumaa sulkapallosta parin kanssa. Ennen kentälle menoa Eetu neuvoo sulkapallokentän rajat.

Kun sulkapalloon oli saatu tuntumaa harjoiteltiin oikea mailaote ja käden asento lyödessä.  ”Sanokaa mailalle päivää”, ohjaa Joonas Korhonen.


Iikka Heino näyttää oppeja käytännössä.


Myös pelaajilla oli hauskaa.


Joonas ja tytöt.

Erilaisia lyöntejä harjoiteltiin monin harjoituksin. Ja kuulemma käsissä ja jaloissa tuntui. Harjoitusten jälkeen Rantalaisen työntekijät pääsivät pelaamaan nelinpeliäkin


Rantalaisen työntekijät pääsivät tapahtuman lopuksi haastamaan myös pelaajia. Kaksi uskaltautui tähän haasteeseen. ”Et hävinnyt ainakaan huonolle”, kommentoi yksi työntekijöistä kuulleessaan Eetu Heinon olevan tulevassa kansainvälisessä kisassa, FIC:ssä, ykkössijoitettuna.


Tapahtuman lopussa oli paljon hymyileviä kasvoja.

Mitä talousalan ammattilaiset olivat mieltä tapahtumasta?

Rantalaisesta työntekijät lähtivät kuulemma innokkaasti mukaan tapahtumaan. Nyt reilu 20 lisäksi osallistujia olisi ollut enemmänkin, mutta kaikki eivät päässeet töidensä puolesta lähtemään. Tapahtuman tunnelma oli rento ja hauska. Rantalaisen työntekijöiden lisäksi tapahtumasta nauttivat myös Rio-ryhmäläiset. ”Hauskaahan täällä on”, pelaajat kommentoivat tapahtuman lomassa.

Paljon oppii uutta tekniikasta. Vaikka olen käynyt ennenkin pelailemassa, niin täällä opin paljon lisää”, Rantalisen yksi työntekijöistä kertoo.

Olin mukana viime vuonnakin ja oli todella mukavaa silloinkin”, yksi osallistujista kommentoi. ”Jokainen ketä osallistuu, pääsee heti mukaan.”

Huomenna on varmasti paikat kipeänä”, yksi osallistujista nauroi tapahtuman jälkeen.

Päällimmäinen tunnelma oli iloinen ja energinen. Kentillä naureskeltiin ja pidettiin hauskaa pelaamisen ohessa. Tapahtuma keräsi kehuja ja kaikilla oli sanojensa mukaan ollut mukava torstai-iltapäivä.