[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Rio-tapahtuman tyytyväiset osallistujat ja vetäjät


Ilmarisen Rio-tapahtuma 8.2.2014, Talihalli


Rio Team järjesti Ilmarisen henkilökunnalle Rio-tapahtuman lauantaiaamupäivällä Talihallissa Helsingissä. Tilaisuuteen ilmoittautui 14 osallistujaa ja kaikki tulivat innokkaina paikalle. Ohjelmasta vastasivat Ville Lång, Kalle Koljonen sekä Iikka Heino päävalmentaja Vellu Mellerin lisäksi.


Kahden tunnin teho-opetus aloitettiin lämmittelyllä, joka nosti hien pintaan. Ensimmäisenä tekniikkaosana oli mailaote ja sen vaihtaminen eri puolilla kehoa lyötäessä. Uusilla otteilla lähdettiin sitten pallottelemaan pelikaverin kanssa. ”Me saatiin 11 osumaa!” kuului huuto kentältä viisi.


Ville Lång näyttää ”hyvää päivää -otteen”


Kun otteet saatiin haltuun, siirryttiin ”päikkäreihin”. Ei siis päiväunille, kuten päävalmentaja korosti, vaan lyömään päinlyöntejä. Se on laakapeliä, jossa pelikaverin kanssa lyödään matalia palloja vartalon etupuolelta juuri ja juuri verkon yli.


Vellu Melleri ja ohjeet lyönteihin verkolla


Verkkopeliä harjoiteltiin pienryhmissä. Näin jokainen sai paljon toistoja ja välitöntä palautetta suorituksistaan. Osaaminen parani lyhyessä ajassa huikeasti. ”Tää hapottaa!” kuului ryhmästä, jossa oli vain kaksi harjoittelijaa, joten tempo oli muita rajumpi. Se oli kuitenkin positiivinen tuntemus ja sitä haluttiin lisää.


Lopuksi kaikki saivat haastaa Rio-pelaajia kaksin- tai nelinpeliin. Pisin jono syntyi Villen kentän taakse. Olikohan syynä toive pikaisesta noususta Rio Teamiin?


tässä vielä tarkkoja ohjeita Villeltä


”Tämä oli todella mukavaa. Edellisestä kerrasta on kymmenen vuotta. Paljonko tällainen kenttätunti maksaa?” kysyi tyytyväinen osallistuja tapahtuman päätteeksi.


Ilmarisen markkinointijohtaja Jouni Saarinen oli myös tyytyväinen tapahtumaan: ” Miesten asenne, käyttäytyminen ja tekeminen olivat juuri sellaista, jota yhteistyökumppanit ammattiurheilijoilta voivat parhaimmillaan toivoa!”