[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]


HiQ:n porukka ja Riolaiset

 HiQ:n Rio-tapahtuma

Yritys nimeltä HiQ tilasi Rio-tapahtuman itselleen. Tapahtumaan kuuluu muutama tunti vauhdikasta sulkapalloa Rio pelaajien oppien parissa.

HiQ on Pohjoismaiden johtavia ICT-alan konsulttiyrityksiä. HiQ on erikoistunut korkean teknologian viestintä ja ohjelmistokehitysratkaisuihin.

Yritys toi innostuneen henkilökuntaansa pelaamaan sulkapalloa perjantaina 12.12. Helsingin Talihalliin. Paikan päällä oli reilun 10 työntekijän lisäksi Rio-ryhmän huippusulkapalloilijoita: Sonja Pekkola, Ville Lång, Kalle Koljonen ja Anton Kaisti, jotka jakoivat HiQ:n työntekijöille oppejaan sulkapallossa.

Muutamaan tuntiin mahtui paljon sulkapalloa, uusia oppeja sekä haastematsejakin. Kaikki olivat iloisia ja innokkaita oppimaan sulkapallosta uutta. Myös vetäjillä oli mukavaa.

Mitä teknologian ammattilaiset olivat mieltä tapahtumasta? 

"Mahtava setti! Kaikki osallistujat kehuivat. He oppivat paljon uutta ja tuli ahaa-elämyksiä", HiQ:lta kerrotaan jälkikäteen. " Hyvää liikuntaa,  osalla oli vielä sunnuntainakin paikat kipeenä". 


Rio-ryhmä esittäytyy ja tapahtuman avaa Mika Heinonen


Sonja veti nopean, mutta tehokkaan alkulämmittelyn


HiQ:n työntekijät pääsivät lämmittelemään vielä sulkapallokentille, aluksi ilman oppeja


Lämmittelyiden jälkeen ryhmä jaettiin kahteen: Anton ja Sonja opettivat nelinpeliä ja Ville sekä Kalle näyttivät kaksinpelin saloja. 


HiQ:n työntekijät kyselivät Riolaisilta aktiivisesti neuvoja


Kalle tarkkailee tilannetta


Anton opastaa


Vauhdikasta menoa oli luvassa


Villen neuvoja seurattiin tarkkaavaisesti


Ahaa-elämyksiäSonja neuvoo mailaotteen kuntoon


Haasteita otettiin myös vastaan


Riolaiset olivat myös nelinpelissä mukana


Ja haastettavina kaksinpelissä