Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Säännöllisesti kahdenkymmenenkahdeksan vuoden välein Suomessa järjestetty Suuri Koitos on nyt takana, samoin kuin kolmetoista kuukautta joitain pienempiä koitoksia.

EJC 2011 oli melkoinen ponnistus kaikilta siihen osallistuneilta. Haluan tässä yhteydessä kiittää kaikkia tapahtuman toteuttamiseen pienimmälläkin panoksella osallistuneita niin isosti, etten oikein osaa sanoakaan. Meitä oli kaikkiaan mukana SSuL:n vaikutusalueelta paria vaille 400 vapaaehtoista, lisäksi ylituomareita ja ihan tavallisia tuomareita, tulospalvelua ja kenttä- ja mailahuoltoporukkaa pienesti myös ulkomailta, joten melko lähelle arvioitua 450 tekijän lukua mentiin kisan tekemiseen tarvittavan henkilömäärän osalta.

KIITOS! Nähdään vielä Lintsillä 6.6.2011

Myös kilpailutoiminnan parissa riitti varsinkin viime syksynä puuhaa uuden ilmoittautumisjärjestelmän käyttöönoton myötä. Toivottavasti se palvelee jo nyt käyttäjiään edes lähelle sillä tavalla kuin on tarkoitettu. Kauden 2011-2012 kilpailukalenterikin valmistui julkaisukuntoon vielä kalkkiviivoilla. Seurasiirrot julkaistaneen viimeistään 6.6.2011 ja siinä se on.

Jatkan edelleen SSuL:n kilpailutoiminnan parissa mutta nyt eri pohjalta, eli palataan ennen 1.4.2010 vallinneeseen työjärjestykseen. Kuitenkin niin, että SSuL:n hallitus ei haittaa suunnitelmissa olevaa minulle ja haastavan uuden palloilulajin aloittamista.

Näillä keleillä on komeaa lähteä viettämään kesälomaa, vähintäänkin hetkeksi, eihän sitä koskaan tiedä mitä eteen tulee ja milloin.

Todella ISO kiitos kaikille niille ihmisille, yhteisöille ja yrityksille, joiden kanssa sain työskennellä 1.4.2010-31.5.2011.

Halleilla tavataan - viimeistään kun sateet syksyllä taas alkavat, mutta tässä vaiheessa kaikille,

Mukavaa ja lämmintä kesää!

Ilkka