Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]

Kuva: Mika PaavolaSeuraava tuomarikurssi vahvistetaan järjestettäväksi heti, kun asiasta kiinnostuneita ilmoittautuu riittävä määrä. Suomen Sulkapallotuomarit ja -toimitsijat ry, yhteistyössä Suomen Sulkapalloliiton kanssa, tavoittelee kurssin järjestämistä Nuorten ja Seniorien SM-kisan yhteydessä 14.-15.3.2015 joten tuomarikokelaat pääsevät perinteiseen tapaan aloittamaan uransa huippukisassa.

Kurssin hinta on 20,- €/kokelas eli naurettavan vähän ja se sisältää asiantuntevan teoriaopetuksen sekä käytännön harjoitteiden lisäksi vähintäänkin mehevät pullakahvit!

Kurssin hyväksytysti suorittaneet voivat tuomita kaikissa SSuL:n sanktioimissa kilpailuissa ja toimia kansallisten kilpailujen ylituomarina. Kokemuksen kartuttua kotimaassa on mahdollista suunnata Badminton Europen kursseille ja sitä tietä jopa kohti Olympialaisia 2024 tai viimeistään 2028. Rioon ja Tokioon ei taida ihan ehtiä.

Vain nopeimmat pääsevät mukaan vaikka viimeisin ilmoittautumispäivää on siirretty 5.3.2015 saakka. Osoite on helppo, sähköpostia osoitteeseen: toimisto@sulkapallo.fi
Laita aiheeksi "Tuomarikurssi" ja viestiin nimesi ja laskutusosoite sekä tieto mihin sähköpostiosoitteeseen ennakkomateriaalit ja muut kurssin tiedotteet haluat lähetettäväksi.

Nyt kannattaa keskustella asiasta seuroissa ja laittaa isompikin porukka mukaan yhteisilmoituksella!!!