Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]
Olen Eero Rajala, 23, ja opiskelen mainontaa ja yritysviestintää Haaga-Helia Ammattikorkeakoulussa, jossa pyörähti elokuussa käyntiin kolmas vuosi. Opintojeni ohella olen työskennellyt erilaisissa myyntitehtävissä ja harrastuksiini kuuluu jalkapallo sekä salibandy, jonka pelailu on tosin viime aikoina jäänyt hieman vähemmälle. Pelaamisen lisäksi olen toiminut jalkapallon parissa myös valmennustehtävissä.

Urheilu on todella suuri osa elämääni ja unelmani on aina ollut työskennellä tavalla tai toisella urheilun parissa. Harjoittelupesti sulkapalloliitossa antaa minulle ensiaskelman kohti tätä unelmaa. Lajituntemukseni sulkapallosta perustuu lähinnä Sulkapallo-lehdestä muutamiin lukemiini artikkeleihin ja kavereiden kanssa pelailuun, joten ensimmäiseksi tehtäväkseni olenkin ottanut syvemmän tutustumisen lajiin.

Uusi työ tulee tarjoamaan paljon haasteita sulkapallon sekä viestinnän parissa ja on varmasti tärkein osa tradenomin opintojani, sillä samanlaista käytännön oppia ei koulun penkiltä saa. Lähden siis innokkaana ja urheilusydän sykkien viemään sulkapalloa eteenpäin ja tuomaan lajille lisää näkyvyyttä.

Hyvää alkanutta syksyä toivottaen,

Eero Rajala
Viestintäassistentti
Sulkapalloliitto
Puh.040 736 8900
eero.rajala@sulkapallo.org