Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]KAIKKI MUKAAN!

Kuten kaikki jo tiedämme 60. SM-kisat ovat kovaa vauhtia tuloillaan. Suomenmestaruuksista taistellaan 31.1.-2.2.2014 Vantaan Energia Areenalla. Kisaviikonloppuna on luvassa paljon muutakin ohjelmaa, kuten esimerkiksi lauantaina järjestettävä MiniSulkis-toimintarata sekä Senioreiden Itä-Länsi –ottelu. Paikanpäältä löytyy on myös koko viikonlopun kestävät välinemessut sekä uutuutena tutka! Tule testaamaan nopeutesi maailman nopeimmassa lajissa.

Paljon on siis tapahtumassa ja tulossa! Haluaisimme myös seurojen välittävän tätä viestiä eteenpäin omille jäsenilleen. Jokainen seura voi mahdollisuuksien mukaan mainostaa tulevia kisoja esimerkiksi internetsivuillaan, sähköposteilla tai halleillaan.

Tästä linkistä: sm banneri.jpg avautuu kisabanneri, jonka voitte kopioida ja liittää seuransivuille esimerkiksi linkkibannerina menemään suoraan SM-kisasivuille: www.sulkapallo.fi/sm

Tästä voit ladata virallisen kisajulisteen SM-juliste.pdf /SM-juliste final.jpg

Minisulkis-toimintarata on kisoissa mukana lauantaina. Tässä sen mainos: MiniSulkis-flyer.jpg (Osallistujien vanhemmat ilmaiseksi sisään lauantaina!)

Jotta kisoista tulee unohtumattomat, tarvitsemme kaikkien apua. Jos toiminta vapaaehtoisena kisoissa kiinnostaa, niin tästä linkistä voit ilmoittautua mukaan! Tule mukaan seuraamaan kisoja aitiopaikalta.