Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Hyvä Seura -seminaari suorana netissä 10.1.2011

Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry:n maanantaina 10.1.2011 järjestämä Hyvä Seura -seminaari on katsottavissa suorana YLE Urheilun nettisivuilta. Lähetys Helsingin Messukeskukselta alkaa 11.30 ja päättyy noin klo 13.45. Suoran lähetyksen toteuttavat yhdessä SLU Urheilun Mediapalvelu ja YLE Urheilu.

Seminaarin teemana on seuratoiminta suomalaisen huippu-urheilun perustana. Olympiakomitean nimeämän muutosryhmän jäsenet Mika Kojonkoski, Tapio Korjus, Leena Paavolainen ja Jukka Pekkala ovat paikalla kertomassa ajatuksiaan huippu-urheilun kehityksen suunnasta ja urheilijan polusta. Minkälainen on urheilijan polku matkalla huippu-urheilijaksi? Mitkä eri tekijät vaikuttavat siihen ja miten sitä tulisi kehittää?

Seminaarin urheilijavieraina ovat telinevoimistelun Euroopan mestari Tomi Tuuha, kaksinkertainen salibandyn maailmanmestari Mikko Kohonen sekä taitoluistelun MM-pronssimitalisti Laura Lepistö. He kertovat omia näkemyksiään huippu-urheilusta. Espoon Jäätaitureiden päävalmentaja Virpi Horttana puolestaan kuvaa, minkälainen on urheilijan polku espoolaisessa taitoluisteluseurassa.

”Kyseessä on aivan uudenlainen vuorovaikutteinen seminaari. Odotamme innolla minkälaisia vastauksia saamme yleisöltä paikalla esitettäviin kysymyksiin ja toisaalta minkälaiseen tuleen osallistujat asettavat muutosryhmäläiset. Seminaariin on ilmoittautunut yli 200 urheilutoimijaa, joten edessä on varmasti mielenkiintoinen päivä”, kertoo tilaisuuden vetäjä Sirpa Korkatti.