Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]SporttiPassi maksuvälineenä myös seuratoiminnasta


SporttiPassi etsii Sulkapalloliiton jäsenseuroista yhteistyökumppaneita tarjoamaan liikuntapalveluita.


SporttiPassi on markkinajohtaja sähköisten liikuntaseteleiden ja -etuisuuksien toimittajana. Se on suurten työnantajien kumppani ja sillä on valtakunnallisesti yli 250 asiakas-organisaatiota, jotka työllistävät vuoden 2012 aikana n. 200.000 työntekijää. SporttiPassin yritysasiakkaat etsivät jatkuvasti uusia keinoja työntekijöiden työkyvyn ylläpitämiseksi, siksi SporttiPassi pyrkii aktivoimaan työntekijöitä liikuntaseurojen sekä -yrittäjien kanssa.


SporttiPassilla pelaamaan sulkapalloa
Loka- marraskuun 2011 aikana SporttiPassi aloittaa yhdessä Sulkapalloliiton kanssa Virtaa Sulkapallosta -hankkeen markkinoinnin, jonka tavoitteena on löytää yritysmaailmasta uusia harrastajia seurojen jäseniksi ja osallistumaan tutustumispaketteihin.
Sähköisessä kampanjakirjeessä tullaan muistuttamaan hankkeesta sekä SporttiPassin sivuston etusivulle tulee jatkuva maininta Virtaa Sulkapallosta hankkeesta talven ajaksi. Varmista, että seurasi on mukana tarjoamassa opetusta.


SporttiPassi on markkinoiden ainoa liikuntaetuisuuksien sähköinen maksuväline, joilla voi maksaa urheiluseurojen tai -yhdistysten harjoittelu- ja kilpailumaksut.


SporttiPassin käyttäjien maksut tulevat aina oikean seuran tilille automaattisesti täysimääräisinä ilman tilityksiä, laskutusta, nimilistojen ja omavastuuosuuksien keräämistä.


Urheiluseurojen maksujen keräämistä helpottaa rekisteröityminen SporttiPassin verkkopalveluun, osoitteessa: https://www.sporttipassi.fi/public/service_providers/new


Liittyminen mukaan SporttiPassin verkostoon on helppoa ja kannattaa toimia pikaisesti.


Mikäli seuran kaikki maksut suoritetaan hallin tai liikuntapaikan kautta, niin varmistathan että liikuntahalli ottaa nykyisin SporttiPassin maksut vastaan. Mikäli ei ota, niin ilmoitathan siitä SporttiPassille / riikka.sivula(at)sporttipassi.fi