Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]


KouSS:in Sulkapallon avoimet ovet -päivänä Haalilla Kouvolassa

KouSS:ille avoimien ovien menestys oli yllätys 

Sulkapallon avoimet ovet Haalilla Kouvolassa 12.9.2015 klo 13.00-17.30
Jutun on kirjoittanut Kouvolan Sulkapalloseuran Keijo Lyytikäinen

YLLÄTYS, YLLÄTYS ja YLLÄTYS...

Pessimisti ei pety on näinä päivinä kuulunut muualtakin kuin minun suusta. Lauantaina aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja ulkona on kuin keksikesä parhaimmillaan. Kouvolassa myös kuhisee kun paikallinen jääkiekkoseura palaa liigaan 25-vuoden jälkeen.

KouSS:n porukka on kuitenkin valmistautunut Sulkapallon Avoimet-Ovet tapahtumaan jakamalla mainoksia niin urheiluhalleille, kouluille kuin paikallisten kauppojen ilmoitustauluille sekä joillekin työpaikoille. Haaojan Haalilta on varattu sali ja aikaa 4,5 tuntia sulkapallon suihkimiseen. Junnuille on rakennettu temppurata jossa on mahdollisuus purkaa energiaa pomppimalla, roikkumalla, kiipeilemällä ja ryömimällä ynnä muuta aktiviteettia.

Yllätys, Yllätys, Yllätys...

Sali on vasta valmistumassa kun jo ensimmäiset osallistujat ilmestyvät ovelle kyselemään tapahtumasta ja mahdollisuudesta tulla kokeilemaan sulista. Paikalle saapuu perheitä lapsineen ja siinä se yllätys piilee, kun pessimisti jo ajatteli auringon vetävän pidemmän korren.

Homma lähtee innokkaasti käyntiin ja pienimmät säntäävät temppuradalle ja vanhemmat uskaltautuvat mailan varteen. Paikalla on seuran porukkaa valmiina tarvittaessa ohjaamaan ja opastamaan. Päivän mittaan käy selväksi, että kyllä niitä kokeilijoita ja lajiin tutustujia saapuu hallille yllättävän paljon eli aurinkoinen sulis tapahtuma onnistui mukavasti.

Laskelmien mukaan kävijöitä oli reilu 50, joista suurin osa oli perheitä lapsineen. Osallistujille jaettiin sulistietoa mukaan kotiin viemiseksi esimerkiksi suliksen lyhennetyt säännöt, miten liityt seuraan ja muuta hyödyllistä tietoa.

Kiitos kaikille osallistujille tapahtuman onnistumisesta!

Tästä pääset KouSS:in sivuille lukemaan alkuperäisen jutun sekä näkemään lisää kuvia