Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Euroopan sarjan loppukilpailu, Hollanti 5.-6.6.2009

Miesten kaksinpelin alkulohkon ottelu

Rajiv Ouseph, ENG – Ville Lång 21-11, 24-22

Suomen ykkösmies Ville Lång ei syttynyt toiseenkaan otteluunsa Euroopan sarjan lopputurnauksessa. Kisan ennakkosuosikki Ouseph antoi Långille kyytiä heti ottelun alussa ja johti jo 10-3 ennen kuin Ville sai koneensa käyntiin. Samasta huonosta ottelunalusta Ville kärsi myös ensimmäisessä ottelussaan ja tuloskin oli nyt sama. Erävoitto varmisti Ousephille paikan tämän illan loppuotteluun. Tiukka toinen erä olikin lähinnä show-meininkiä hollantilaisyleisölle.

Rajiv Ouseph kohtaa lopputurnauksen finaalissa kisan yllättäjän, Viron Raul Mustin. Must on maailmanrankingissa sijalla 48, kun Långin sijoitus on 27 ja Ousephin 30. Tässä kutsukisassa ei taistella maailmanrankingpisteistä ja se näkyi selkeästi joidenkin pelaajien paneutumisessa, totesi paikalla ollut suomalaistarkkailija Ilkka Hellgren.

Ville Lång jatkaa kisan jälkeen valmistautumista elokuisiin MM-kisoihin, jotka pelataan Intian Hyderabadissa 10.-16.8. Suomesta kisaan osallistuu myös rannevammasta kuntoutuva Anu Nieminen.

BE Circuit finaalin ohjelma, tulokset ja live score: http://www.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=CD8A6349-2EE0-43BD-988F-0E0A91DF36E8&draw=2

Villen omat nettisivut: http://www.villelang.com/