Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]MM-kisat 10.-16.8., Hyderabad, Intia

MM-kisat alkoivat tänään Intian Hyderabadissa. Suurin uutinen on edelleen juuri ennen kisanalkua esille noussut terroriuhka, mutta myös pelit on saatu käyntiin. Suomalaisittain kisat alkoivat tappiolla, sillä Anu Nieminen hävisi ensimmäisen kierroksen ottelunsa Skotlannin Susan Egelstaffille (ent. Hughes). Ottelu oli erittäin tasainen, mutta molempien erien lopussa Skotti oli terävämpi. Tulos 37 minuuttia kestäneestä ottelusta kirjattiin 21-19, 22-20. Maailmanlistalla Egelstaff on sijalla 29 ja Nieminen 42.

Anu Nieminen kommentoi otteluaan seuraavasti: ”Mun peli oli aika rikkonaista. Eilen tuli jostain syystä stressattua terrorismiuhkajuttuja ja vaikka sitä ei kentällä miettinyt, niin olotila oli kuitenkin vähän kireä ja oli vaikea pelata rennosti. Toinen erä oli parempaa peliä kuin ensimmäinen ja jompikumpi eräpalloista olisi pitänyt ehdottomasti ottaa. Susan pelasi aggressiivisesti ja hyvin.”

Kisajärjestäjät ja paikallinen poliisi vakuuttavat, että syytä huoleen ei ole. Turvatoimet ovat heidän mukaansa riittävät ja uutisoitu terroriuhka ei ole konkreettisesti sulkapallon MM-kisoihin suunnattu.

Suomen toinen edustaja Ville Lång pelaa ensimmäisen kierroksen ottelunsa Malesian Wong Choong Hannia vastaan huomenna tiistaina. Lång on maailmanlistalla sijalla 28 ja Hann sijalla 12. Hann on vuoden 2003 MM-kisan hopeamitalisti. Ottelun ajankohtaa on mahdotonta kertoa tarkasti, sillä Långin peli on yhdeksäs peli kentällä 3. Kentän ottelut alkavat klo 13.00 paikallista aikaa, eli 10.30 Suomen aikaa. Långin ottelun alkuaika määräytyy siis aikaisempien otteluiden kestojen perusteella.

Kisoista voi seurata otteluiden pisteiden laskentaa live score palvelusta

Tulokset löytyvät tuloslinkistä

Suomen Sulkapalloliiton yhteistyökumppani IEC in Sports tuottaa livekuvaa MM-kisoista Intiasta 14.-16.8. World of Badminton TV-palveluun voi rekisteröityä linkistä WoB