Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Viestikapula-blogiin kirjoittaa tällä kertaa suunnistaja Minna Kauppi. Kauppi kuvailee elävästi urheilijan äärihetkiä: painajaista, jolloin tajuaa seisovansa aivan väärällä mäellä ja onnenhetkeä, jolloin sinilippu kohoaa salkoon voiton kunniaksi. Hän toteaa, että jos mitalikorokkeelle ei pääse urheilemalla puhtaasti, hän seisoo mieluummin ihan jossain muualla - vaikka sitten sillä väärällä mäellä, hapoilla ja väsyneenä.

- Joskus sitä miettii, miltä tuntuisi, kun maitohappoja ei vaan tulisi ja jaksaisi aina täysillä loppuun asti. Pelkällä treenillä siihen ei koskaan pääse, vaan siihen tarvitaan muita konsteja. Pillereitä, piikkejä ja ampulleja. Eikä tulisi happoja. Se vasta olisi hienoa. Vai oliskohan se hienoa? Huippu-urheiluun kuuluvat kyyneleet ja kirosanat. Huippu-urheiluun kuuluvat krampit ja nyrjähdykset. Jos ne kaikki korjaantuisivat sillä, että salaa pukuhuoneen hämärissä popsisi sinisiä happoihin, punaisia kipuihin ja nestemäistä kasvatukseen ja jalostukseen, ei kai silloin enää onnistuminen ja onnen tunnekaan tuntuisi miltään?, Kauppi pohdiskelee.

Minna Kaupin blogi on kokonaisuudessaan luettavissa ja kommentoitavissa osoitteessa http://blog.puhtaastiparas.fi/.

Puhtaasti paras -ohjelman Viestikapula-blogissa käydään keskustelua puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Blogissa julkaistaan joka kuukausi yhden urheilijan tai urheilusta kiinnostuneen kirjoitus. Minna Kauppi haastaa heinäkuun Viestikapula-blogin viestinviejäksi Sari Keskitalon, Pohjoisen pikakiitäjän kertomaan, miten satanen taittuu salaman nopeasti ihan Lapin hillojen ja poron lihan voimalla.