Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Helsingin Ruskeasuolla pelattavassa FIC:ssä on edetty puolivälierävaiheeseen kaksinpeleissä.

Naisten kaksinpelissä Anu Nieminen jatkoi hyviä otteitaan kaatamalla Miriam Gruberin kahdessa erässä lukemin 10-21, 15-21. Gruberia vastaan Anu hallitsi ja vei peliä, mikä olikin avainasemassa voitossa. Anun seuraava vastustaja on karsinnoista jatkoon päässyt ja nyt puolivälieriin edennyt Carola Bott. Hän on pelannut liikkuvaa peliä ja antaa varmasti tiukan vastuksen Anulle huomenna. Mellerin mukaan Anun on otettava aloite ja lähdettävä ehdottomasti hyökkäämään. ”Bott on kova tsemppaaja, hän liikkuu hyvin ja paljon. Varmasti tulee tiukka peli.”, kommentoi Melleri.

Suomalaismitalitoiveet miesten peleissä kokivat kolauksen, kun Ville Lång putosi jatkosta toisella kierroksella Christian Lind Thomsenia vastaan. Ottelu päättyi tanskalaisen voittoon 7-21, 15-21. Ville antoi Thomsenille ensimmäisen erän helposti eikä pystynyt toisessakaan vastaamaan ruotsalaisen taktiikkaan. ”Hän eliminoi hyvin hyökkäyspelini. Odotin, että hän olisi lähtenyt peliin eri tavalla. Nyt en päässyt missään vaiheessa pyörittämään peliä kunnolla”, tunnusti Ville.  Tunnelmaa kamppailusta ei puuttunut, mutta valitettavasti se jäi Villen viimeiseksi peliksi tässä turnauksessa.

”Thomsen hallitsi peliä, hänen lyöntiensä laatu oli parempi ja yleensäkin kontrolli pelistä oli parempi. Ensimmäinen erä meni liian löysästi, toiseen erään löytyi aktiivisuutta, mutta Villen hyökkäyspeli ei ollut tarpeeksi monipuolista.”, kommentoi maajoukkuevalmentaja Veli-Markus Melleri. Seuraava tähtäin Villellä on Hollannin kansainvälisessä mestaruuskisassa, jonne hän matkustaa puolentoista viikon päästä.

Nina Weckström putosi naisten kaksinpelissä Slovakian Maja Tvrdylle 21-16, 21-16. Seuraavaksi Nina pelaa nelinpelissä Anu Niemisen kanssa paria Fiona Mckee/Charmaine Reid vastaan.

Lisää tietoa turnauksen otteluista löytyy FIC:n sivuilta.