Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]


Kunniapuheenjohtaja Tuomo Tennilä ottelun jälkeen

Seniorien MM-kisoissa mitaleita tiedossa  

Seniorien maailmanmestaruuskilpailut 20.-26.9.2015 Helsingborg, Ruotsi
Jutun on kirjoittanut Suomen joukkueen johtaja: Stefan Packalén

Viides päivä seniorien MM-kisoissa. Odotukset olivat korkealla olihan puolivälierät ja jatkoon päässeet voivat juhlia mitalikahvit. Old lady Pi (Ann-Louise Wiklund) aloitti, mutta vastustaja oli liian kova, joten tappio tuli. Seuraavaksi Suomen Sulkapalloliiton kunniapuheenjohtaja Tuomo Tennilä pääsi kentälle ja vastassa oli saksalainen Gregor Bartmann. Kova paikka Tuomolle ja kyllä huomasi, että nyt oli mies vähän jännittynyt, joka myös kuuluu huippu-urheiluun. Helppoja virheitä tuli aika paljon, mutta niin teki myös vastustaja. Hänelle oli hyvä droppi ja vahva peruslyönti ja kun Tuomolla jäi lyönnit vähän lyhyeksi, niin tällä kerralla tuli häviö. Taputus Tuomolle, sillä hän oli ensikertalainen ja pääsi, niin kuin hän itse totesi, viidenneksi.

Carl-Johan Nybergh eli Calle pelasi samaan aikaan tanskalaista Torben Hansenia vastaan, jolle hän oli hävinnyt aikaisemmin. Nyt oli hyvin keskittynyt Calle, ilman takapuolen heilutusta ja hän pelasi itsensä mukaan yhden parhaimmista pelistä. Jos hän jatkaa näin, kyllä muilla on miettimistä miten hänet voi voittaa. Onneksi Jyri Aallolla alkoi ottelu vähän myöhemmin ja pääsin seuraamaan ottelua. Vastustaja oli kanadalainen Sylvain Proteau ja ei sijoitettu, joten oli helpompi ottelu tulossa. Heti alusta näki, että kuka vie ja kuka vikisee. Jyrillä oli aina askeleen edellä, eikä vastustaja tiennyt mitä tehdä, joten hän teki paljon virheitä ja homma oli sillä selvää. Old lady Pi:llä oli vielä yksi nelinpeli jäljellä, mutta niin kuin hän totesi, olisi pitänyt olla joku takakentällä lyömässä täyspitkiä palloja, joten häviö tuli aika selkeästi.

Loppuveto päivästä: Pitää olla ylpeä meidän joukkueesta, että meillä on kaksi varmaa mitalistia tiedossa, ainoastaan väriä ei tiedetä.

Tänään perjantaina Jyri Aalto kohtaa välierissä taiwanilaisen Liu En-Horngin (luokassa +45). Carl-Johan Nybergh saa puolivälierissä vastaansa +65 luokassa ykkössijoitetun Etelä-Afrikan Johan Croukampin.

Suomalaisten otteluaikataulu ja tulokset

Tietoa seniori MM-kisasta

Kisojen sivut: seniorbadminton2015.com