Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Sulkapalloliitto ehdottaa Timo Laitisen jatkavan SLU:n hallituksen puheenjohtajana

 

Suomen Sulkapalloliitto on päättänyt asettaa Timo Laitisen ehdokkaakseen Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n syyskokouksessa 17.11.2007 pidettävään puheenjohtajavaaliin. Timo Laitinen on vastannut myöntävästi pyyntöön asettua ehdokkaaksi uudelle puheenjohtajakaudelle.

 

”Haluan olla rakentamassa liikunnalle ja urheilulle hyvää tulevaisuutta. Haluan myös viedä loppuun kesken olevan SLU:n luottamusjohtamisen uudistamisen”, Timo Laitinen sanoo.

 

Sulkapalloliitto jätti ehdotuksensa SLU:n ehdollepanotoimikunnalle 23.8.2007.

 

Oikeustieteen kandidaatti Timo Laitinen (49) on Valtiokonttorin vakuutustoimialan toimialajohtaja ja SLU:n nykyinen puheenjohtaja.

 

Puheenjohtajakautenaan Timo Laitinen on nauttinut laajaa urheiluväen luottamusta ja osoittanut yhteistyökykyä sekä uudistamishalua. Laitinen on aktivoinut urheiluväen, valtiovallan ja ammattiliittojen yhteistyötä koko kansakunnan parhaaksi.

 

Sulkapalloliiton entisenä puheenjohtajana ja lajienvälisen yhteistyön kannustajana Timo Laitinen tuntee lajiliittojen tarpeita ja on erinomainen nokkamies suomalaiselle urheilulle. Laitisella on yhdeksän vuoden kokemus SLU:n hallitustyöskentelystä.

 

Lisätietoja:

 

Sulkapalloliiton puheenjohtaja Eero Holstila, puh. 050 567 2087, sähköposti eero.holstila@hel.fi