Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]


Iiro Nokkala voitti alle 17-vuotiaiden SM-kisoissa 2014 kultaa kaikissa mahdollisissa pelimuodoissa Kuva: Mika Blümchen

Alle 15- ja 17-vuotiaiden SM-kisat ja ikäluokkamestaruudet 

Tulevana viikonloppuna 7.-8.3.2015 BMK-84 järjestää alle 15- ja 17-vuotiaiden SM-kisat, sekä 11- ja 13-luokan ikäluokkamestaruudet. Kisoihin on ilmoittautunut noin 160 pelaajaa, osa niistä on Sulkapalloliiton Liittoryhmien / maajoukkueen pelaajia.

Alle 17-vuotiaiden SM-kisat (U17) pelataan ainoastaan cup-pelinä, muut luokat pool-pelinä. Kisat alkavat molempina päivinä klo 9.00. Sunnuntai on SM-kisojen finaalipäivä.

Kisojen ylituomarina toimii Ilkka Vainio, joka on BMK-84:n entinen puheenjohtaja, ja kilpailujen johtajana toimii nykyinen puheenjohtaja Thomas Wallenius.

Kisat järjestetään BMK-84:n kotihallissa Tammisaaren Palloiluhallissa, Fleminginkatu 19 10600 Tammisaari. Hallin yhteydessä on myös uimahalli, joka on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Kahvilakin löytyy ja sieltä on mahdollista ostaa lounasta sekä lauantaina että sunnuntaina kisaviikonloppuna. Kisoihin ei tule välinemyyjiä.

Koska BMK-84 on suhteellisen pieni seura olisimme kiitollisia jos mukana olevat vanhemmat ja muu yleisö voisivat auttaa pisteiden näyttämisessä.

TERVETULOA TAMMISAAREEN!

Katso tästä kisojen sijoitetut pelaajat
Otteluohjelma ja aikataulut 

Tässä valokuvia viime vuoden 2014 turnauksesta Ruskeasuon palloiluhallista. Viime vuonna pelattiin ensimmäistä kertaa SM-kisat alle 15-vuotiaden ja 17-vuotiaiden ikäluokissa.