Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Sulkapalloliiton ranki- ja pistetilasto-ohjelma sekä sen ylläpitäjä ovat vaihtuneet. Kaudella 2007-08 kaikkien SSuL:n kansallisessa kilpailukalenterissa olevien kisojen tulokset (Eliitti-,Tähti-,JGP-, kansalliset kisat) toimitetaan Stefan Packalenille: stefan.packalen@sulkapallo.org . Kisatulokset toimitetaan Badminton Tournament Planner –ohjelman .tp tiedostona (ks. kuva alla).

Tärkeitä asioita BTP:llä kisaa tehtäessä:
1) Ennen kisaa pelaajarekisteri imuroidaan liiton Kilpailunjärjestäjät sivulta. Käytetään BTP:ssä toimintoa "Player - Import To Player Database". Tuolloin nimet, ID:t, seurat ja kaikki muutkin tiedot tulevat oikein myös tuloksiin.

2) Kaavioita tehtäessä on valittava pelaajat tästä päivitetystä tietokannasta, "Player - Pickup From Player Database (F3)" . BTP:hen lisätään ainoastaan uudet ja ulkomaalaiset pelaajat.

Uuden pistetilastoja ylläpitävän ohjelman käyttöönotossa saattaa vielä alkusyksystä esiintyä pieniä virheitä. Pyydämme pelaajilta kärsivällisyyttä, ja toisaalta myös palautetta tilastojen mahdollisiin virheisiin.

Ulkomailla pelattujen kansainvälisten kisojen tulokset tulee samoin toimittaa Stefanille, mutta niissä riittää kisan tason ja sijoituksen ilmoittaminen.