Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi


Linkit johtavat samaan paikkaan, eikä se ole edes virhe vaan oiva ominaisuus.LISENSSIT 2015-2016 - myynti on avattu Sporttirekisterissä 25.6.2015

Kausilisenssin voimassaoloaika on 1.7.2015 - 30.6.2016 ja kertalisenssin voimassaolo alkaa siitä päivästä, jonka oston yhteydessä merkitset alkupäiväksi. JOS ostat kertalisenssin kilpailun jälkeen, se EI ole voimassa kilpailun aikana. Hinnat ovat säilyneet ennallaan:

  • Aikuisten kausilisenssin - 30,- € 31.12.1996 tai aiemmin syntyneet
  • Kertalisenssi - 10,- € ei ikärajoituksia, tarkoitettu aikuispelaajille
    C-luokan pelaaja voi ostaa kauden aikana useammankin, B-Valio-luokkien pelaaja kerran kaudessa oman seuran järjestämään kilpailuun)
  • Juniorien ja Minien kausilisenssi - 10,- €
    (vakuutusmyynnissä Juniori (1997-2002 syntyneet) ja Mini (2003- syntyneet) ovat erikseen vakuutuksen hinnasta johtuen)

Lisätietoa Sporttirekisteristä

Rekisteriseloste SSuL-Sporttirekisteri.pdf

LISENSSIT

Kausi- ja kertalisenssien osto kaudelle 2015-2016 alkaa yllä olevasta "Osta lisenssi" -painikkeesta avautuvalla Sporttirekisterin sivulla. Noudata tarkasti sivulla olevia ohjeita, jotta osto kirjautuu oikein ja saat myös maksamiseen tarvittavan laskulomakkeen ja viitenumeron. Kertalisenssinkin voi lunastaa ainoastaan tältä sivulta, ei esim. kilpailupaikalta.

Pelaajan, joka osallistuu Sulkapalloliiton sanktioimaan (=kilpailukalenterissa) kilpailuun on lunastettava kilpailulisenssi. Tämä ei koske harrasteluokassa kilpailevia pelaajia. Lisenssittömille pelaajille ei kerry ranking-pisteitä ja tästä vähintääkin muut pelaajat saattavat leikkisästi huomauttaa. SSuL tarkkailee lisenssittä pelaamista kauden kuluessa.

Kertalisenssi

Alimmalla kilpailutasolla (C) pelaaja voi lunastaa yhdessä kilpailussa kerrallaan voimassa olevan kertalisenssin niin monta kertaa kaudessa kuin haluaa. Muissa luokissa oikeus kertalisenssiin on vain järjestävän seuran pelaajalla kerran kilpailukaudessa. Kertalisenssi on rekisteröitävä ennen kyseisen kilpailun ensimmäistä pelipäivää ollakseen voimassa kilpailun aikana!

Huom! Kilpailulisenssi EI sisällä vakuutusta. Nyt voit varmistaa vakuutusturvasi ja ostaa yhdellä kertaa vakuutuksellisen lisenssin. 

SPORTTIVAKUUTUS KAUDELLE 2015-2016

Tutustu tarkoin vakuutusten ehtoihin!

Sporttiturva on helpoin tapa vakuuttaa seurojen jäsenet urheilutapaturmien varalta. Tapaturma on äkillinen, ulkoinen ja ruumiinvamman aiheuttava tapahtuma, joka sattuu vakuutetun tahtomatta. Edullisimmat vakuutukset ovat hinnaltaan kymmenen euroa urheiljaa tai tapahtumaa kohden, mutta takaavat silti nopean, korkeatasoisen sekä asiantuntevan tutkimuksen ja hoidon sopimushoitopaikoissa.

Sporttiturva on kattava tapaturmavakuutus, mutta Pohjola Vakuutus Oy:n valikoimasta löytyy myös muita urheilijan perusturvaa täydentäviä vakuutuksia. Tällaisia ovat mm. matkavakuutukset, vapaa-ajan tapaturmavakuutukset ja arvokkaiden urheiluvälineiden vakuutukset. Omaa vakuutusturvaansa voi selvittää Pohjolan asiakaspalvelunumerosta 03 03 03 03. Suomen Sulkapalloliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille Sporttiturva-vakuutuksen ottamista Pohjola Vakuutuksesta ja Sulkapalloliiton kilpailutoimintaan osallistuvat voivat nyt ostaa samalla kertaa sekä lisenssin että vakuutuksen.
Vakuutuksettoman kausilisenssin ostajille on lisäksi kertavakuutus, esimerkiksi yhtä kilpailu varten.

Pohjola Vakuutus tarjoaa neljää erilaista vakuutusta kilpailukaudelle 2015-2016:
1) Aikuisten (31.12.1996 tai sitä ennen synt.) Sporttiturva hintaan 222 €
2) Juniorin (1.1.1997-31.12.2002 synt.) Sporttiturva hintaan 83 €
3) Minin Sporttiturva (synt. 1.1.2003 tai myöhemmin) hintaan 15 €
4) Kertavakuutus yksittäiseen kilpailutapahtumaan hintaan 32 € (huom. voimassa 4 vrk ostohetkestä)

Vakuutuksen osto -sivulla voit valita ostatko pelkän lisenssin vai lisenssin ja vakuutuksen samalla kertaa.

Sporttiturvan tuoteselosteet:
Sporttiturva 2015-2016
Sporttiturva kertavakuutus 2015-2016
Toimintaohjeita vahinkotilanteisiin

Lisätietoja kumppanuusverkostoston hoitopaikoista löytyy Pohjolan sivuilta ja Omasairaalan esitteestä.

Lisätietoja Sporttiturvasta, urheilu- ja välinevakuuttamisesta sekä vakuutusehdoista Pohjolan sivuilta.

Omasairaala

Edut Pohjolan asiakkaille ovat seuraavat:
- hoito voidaan aloittaa välittömästi, kun korvauskäsittely tehdään lääkärikäynnin yhteydessä. Ei enää maksusitoumuspyyntöjä vakuutusyhtiöön.
- pääsee suoraan oikealle ortopedille, joka on erikoistunut siihen niveleen, joka on loukkaantunut.
Näin pelaaja on nopeammin pelikentillä tai takaisin työ tai opiskelu elämässä.

Omasairaalan esittelyvideo