Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fiTuomarikurssi 2016 aiempaa seuraten

Seuraava tuomarikurssi vahvistetaan järjestettäväksi heti, kun asiasta kiinnostuneita ilmoittautuu riittävä määrä. Suomen Sulkapallotuomarit ja -toimitsijat ry, yhteistyössä Suomen Sulkapalloliiton kanssa, tavoittelee kurssin järjestämistä Nuorten ja Seniorien SM-kisan yhteydessä 5.-6.3.2016 joten tuomarikokelaat pääsevät perinteiseen tapaan aloittamaan uransa huippukisassa!

Kurssin hinta on 20,- €/kokelas eli naurettavan vähän ja se sisältää asiantuntevan teoriaopetuksen sekä käytännön harjoitteiden lisäksi vähintään pullakahvit! Kurssilaisten toivotaan tulevan mukaan aktiiviseen tuomaritoimintaan ja sitä helpottamaan kurssiin hyväksyttävään suorittamiseen sisältyy näyttökoe jossain kevään kilpailussa.

SST:n naisjaosto esittää erittäin asiallisen toiveen. Kuten kuvasta näkyy, 2/3 tuomareista on naisia, joten odote on, että kurssilla on vähintään sama tilanne!!

Kurssin hyväksytysti suorittaneet voivat tuomita kaikissa SSuL:n sanktioimissa kilpailuissa ja toimia kansallisten kilpailujen ylituomarina. Kokemuksen kartuttua kotimaassa on mahdollista suunnata Badminton Europen kursseille ja sitä tietä jopa kohti Olympialaisia 2024 tai viimeistään 2028. Rioon ja Tokioon ei taida ihan ehtiä.

Vain nopeimmat pääsevät mukaan vaikka viimeisin ilmoittautumispäivä on 24.2.2016. Osoite on helppo, sähköpostia osoitteeseen: toimisto@sulkapallo.fi
Laita aiheeksi "Tuomarikurssi" ja viestiin nimesi ja laskutusosoite sekä tieto mihin sähköpostiosoitteeseen ennakkomateriaalit ja muut kurssin tiedotteet haluat lähetettäväksi.

Nyt kannattaa keskustella asiasta seuroissa ja laittaa isompikin porukka mukaan yhteisilmoituksella!!!

Myös ylituomareiden koulutusta on suunnitteilla mikäli riittävästi kiinnostuneita löytyy. Kinnostuksen voi osoittaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi

Voit myös tutustua etukäteen tuomarin tehtäviin ja fraaseihin eli kuulutuksiin alla olevien linkkien takaa löytyvistä dokumenteista. Ihan vaan vinkkinä, että Peli- ja kilpailusäännöt vähintään on hyvä kahlata läpi ennen kurssia, eikä isoksi haitaksi ole tutustua kaikkiin ja erityisesti pelaajan käytössääntöihin.
Kurssi EI sisällä sääntöjen sisälukua, ainoastaan niiden kuulemista (vai kuulustelua).

Tervetuloa hyyyvin vakavamieliseen seuraan, heh.

Tuomariopas 201401.pdf
Kuulutukset PART II.pdf