Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Ennätyssuuret kisat järjestetään tänä vuonna Helsingin Ruskeasuon palloiluhallissa 14.-15.5.2011. Kilpailuun on ilmoittautunut 253 pelaajaa 48(!) eri seurasta, joista jaetulla suurimmalla sijalla ovat ÖIF ja PuiU 23 pelaajalla. Pelit aloitetaan lauantaiaamuna yhdeksältä ja viimeiset pelit on suunniteltu alkavaksi sunnuntai-iltapäivällä viideltä. Kiirettä siis pitää ja järjestäjät toivovatkin, että pelaajat ottavat tämän huomioon ja lämmittelevät jo ennen peliajan alkua!

Kilpailuissa pitävät myyntikojua Forza ja Victor ja hallista löytyy myös kahvio, josta saa pikkupurtavaa ja virvoitusjuomia. Lämmintä ruokaa emme vahinko vain saa hallin sääntöjen mukaan tarjoilla, joten kaikkien kannattaa varautua omilla purtavilla ja ottaa selvää lähellä olevista ravintoloista! Toimitsijapöydältä saa lisätietoa alueen ruokailumahdollisuuksista.

Arvonnat löytyvät internetistä osoitteessa www.tournamentsoftware.com.

Ruskeasuon palloiluhalli sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla osoitteessa Ratsastie 10, 00240 Helsinki. Reittiohjeet  autoilijoille osoitteesta www.maps.google.fi  ja julkisia kulkuneuvoja käyttäville osoitteesta www.reittiopas.fi. Hallin vieressä on parkkipaikkoja ja hallin sisällä löytyy pukuhuoneet suihkuilla, mutta ilman saunaa.

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen henrik.hakulinen@gmail.com.

Toivotamme kaikille hyvää ja turvallista matkaa Helsinkiin ja hyviä pelejä vuoden 2011 sulkapallon ABC-luokkamestaruuksissa!

Ystävällisin terveisin,

Puistolan Urheilijoiden sulkapallojaoksen kisajärjestelytoimikunta
www.puistolanurheilijat.fi/sulkapallo