Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]


Jan O Jorgensen saa hoitoa polvelleen - Kuva: BWF:n uutisista

MM-kisat 2014 25.-31.8.2014 Kööpenhamina, Tanska
Li-Ning BWF World Championships 2014

Eetu Heinon (mrank 97) MM-kisoista pudottanut Jan Ø. Jørgensen (mrank 3) joutui yllättäen keskeyttämään kisat. Hän oli kotimaansa Tanskan sekä yksi eurooppalaisista mitalitoivosta. Heinon jälkeen

Jorgensen kohtasi kolmannella kierroksella Kiinan Taipein Tien Chen Choun (mrank 17), mutta joutui keskeyttämään polvi vamman takia toisessa erässä, pisteiden ollen Choulle 21-9, 9-4. Jørgensen kertoi, että hän tunsi kipua polvessa ensimmäisen erän aikana ja tiesi heti, että jotain on vialla. Ensimmäisen erän jälkeen hän sai hoitoa, mutta se osoittautui hyödyttömäksi. ”Unelmani voittaa ja pelata MM-kisoissa yhtäkkiä särkyi. Olen valmistautunut niin hyin ja tämä oli pahinta mitä voisi koskaan tapahtua”, kommentoi kisoissa kolmanneksi sijoitettu Jørgensen lehdistölle torstaina. Tien Chen Chou kohtaa puolivälierissä tänään perjantaina isäntämaan Tanskan Viktor Axelsenin (mrank 16).


Eetu Heino Finnish Open 2014 - Kuva: Joonas Puhakka 

Ville Långin (mrank 45) toisella kierroksella pudottanut ja kisoissa yhdeksänneksi sijoitettu hongkongilainen Yun Hu (mrank 12) putosi kolmannella kierroksella. Hän hävisi kisoissa viidenneksi sijoitetulle Indonesialaiselle (mrank 5) Tommy Sugiartolle.


Ville Lång MM-kisoissa 2014 - Kuva: Rosa Haikonen

Kööpenhaminassa MM-kisojen puolivälierät pelataan tänään, välierät huomenna ja viikko huipentuu sunnuntain finaaleihin.

Otteluohjelma ja tulokset sekä livescore
Pelit kentällä 1 näytetään streemattuna BadmintonWorld.tv:ssä (YouTube)
Lue päivitetyt ja uusimmat uutiset MM-kisoista BWF:n uutisista