Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]

Kuvankin mukaan kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Kauden 2015-2016 lisenssimyynti on avattu!

Tuleva kilpailukausi on aiempaan tapaan kahden vuoden puolella, 1.7.2015-30.6.2016 ja lisenssit sekä niiden hinnat pysyvät myös entisellään.

Lisenssi on kilpailulupa, joka antaa Suomen Sulkapalloliiton jäsenseurojen jäsenille oikeuden pelata SSuL:n hyväksymissä kilpailuissa ja varmistaa pelaajan kuuluvan ranking-laskennan piiriin.

Kausilisenssi on erikseen aikuisille (1996 tai aiemmin syntyneet) ja junioreille (1997 tai myöhemmin syntyneet), aikuisten kausilisenssin hinta on 30,- € ja junioreiden vastaavan lisenssin hinta on 10,- €.

Kertalisenssi on tarkoitettu aikuisille yhtä kilpailua varten ja hinnaltaan se on 10,- €. Kertalisenssin voi C-luokan pelaaja lunastaa kauden aikana niin monta kertaa kuin on tarpeen, vaikka kolmannella kerralla päätyy jo kausilisenssin hintaan - kannattaa tämänkin kanssa olla kauden ohjelma hahmoteltuna hyvissä ajoin. Muiden luokkien pelaajat voivat ostaa kertalisenssin yhden kerran kauden aikana oman seuran järjestämään kilpailuun.

Kertalisenssi tulee ostaa (rekisteröidä) ennen kilpailua, johon se on tarkoitettu. Sporttirekisteri ei hyväksy oston yhteydessä ostopäivää aikaisempaa päivämäärämerkintää ja sitä ei voida myöhemmin helposti muuttaa - olkaa siis ajoissa liikkeellä!!

Kaudella 2014-2015 yli 60 pelaaja osallistui tai ainakin ilmoittautui kilpailuun ilman lisenssiä! Kauden 2015-2016 aikana lisenssittä pelaavia tullaan seuraamaan hyvinkin tarkasti.