Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Sulkapalloliiton syysliittokokous järjestetään lauantaina 17.11. klo 14.00 Helsingin messukeskuksessa.

Kokousmateriaali löytyy linkistä Syysliittokokous

Tervetuloa mukaan Sulkapalloliiton tarjoamaan viestintäseminaariin!
Seminaari tarjoaa seurojen viestintävastaaville tietoa verkkosivujen ja facebookin monipuolisesta hyödyntämisestä seurojen jäsenhankinnassa. Tavoitteena on antaa uusia ideoita ja käytännön ohjeita sekä siten helpottaa markkinointiviestinnän toteuttamista vähäisillä resursseilla.

Teemoina on mm.:
- Millaisia mahdollisuuksia verkkosivut ja facebook tarjoavat?
- Miten herättää yleisön huomio ja miten potentiaaliset jäsenet löytävät tiensä sivuillenne?
- Mitä markkinointitoimia verkkosivuilla ja facebookissa voi toteuttaa itse - käytännön infoa viestinnästä vastaavalle
- Jäsenhankinnan viestintäsuunnitelma omalle seuralle

Seminaarin vetäjä
Kouluttajana toimii urheiluviestinnän kokenut konkari Esko Hatunen. Hatunen on Tuotantoyhtiö Liikkuva kuva Oy:n toimitusjohtaja, tuottaja ja mediakouluttaja, joka on vetänyt useita viestinnän koulutuksia myös Vierumäellä. Nyt Sulkapalloliiton jäsenseurat saavat nauttia Hatusen sulkapalloseuroille räätälöimästä koulutuksesta, joten kannattaa olla mukana!

Ajankohta ja ilmoittautuminen
Seminaari järjestetään vuosikokouksen yhteydessä 17.11. klo 10.30-13.30 Messukeskuksessa, Helsingissä. Seminaari on seuroille maksuton (1 henkilö / seura, lisähenkilöt á 50 €) ja tarjoaa loistavan tietopaketin viestinnän tueksi. Seminaarin alussa on kokouskahvit ja päätteeksi lounas. Seminaariin tulee varata paikka etukäteen viimeistään to 1.11. ilmoittautumalla osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi