Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Sulkapalloliiton hallituksen kokouksessa keskiviikkona 22.8. tehtiin suuri muutos sarjakilpailujen sääntöihin. Päätös mahdollistaa jatkossa usean seuran pelaajista kootun joukkueen osallistumisen sarjakilpailujen eri tasoille. Tällainen yhdistelmäjoukkue ei kuitenkaan voi voittaa titteliä Joukkueiden Suomen mestari. Toive sarjajärjestelmän muutoksesta esitettiin liitolle useissa tilaisuuksissa eri alueilla. Uuden sarjajärjestelmän toivotaan aktivoivan joukkuekilpailuja ja antavan osaltaan lisää sykettä seuratoimintaan.

1.1 Sarjakilpailu on Suomen Sulkapalloliiton (SSuL) sanktioima jäsenseurojen joukkueiden välinen kilpailu. Kilpailutoiminnasta vastaava ryhmä voi myöntää osallistumisoikeuden myös SSuL:n alueorganisaation piiristä kootulle useamman seuran pelaajista koostuvalle joukkueelle, jossa on enintään kolmen sellaisen seuran edustajia, joilla ei ole omaa joukkuetta sillä tasolla, johon koottu joukkue on osallistumassa. Saman seuran pelaajia voi olla vain yhdessä joukkueessa.

1.3 Mestaruussarjassa parhaiten sijoittunut seurajoukkue on Joukkueiden Suomen mestari ja oikeutettu edustamaan Suomea Eurooppa Cup-kilpailussa. Usean seuran pelaajista muodostettu joukkue ei voi olla Joukkueiden Suomen mestari.

Sarjakilpailusäännöt kokonaisuudessaan:

http://www.sulkapallo.fi/SSUL/ssulwww.nsf/0/D5E474086850AD09C22572590031356E/$FILE/Sarjakilpailus%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t.pdf