Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]


Mansen Sulan ja Ylöjärven Liikuntakeskuksen avoimissa ovissa pallotykki oli suosittu

Avoimet ovet -päivä Porissa ja Ylöjärvellä 

Porin Pyrintö ja Porin tennishalli
Tekstin on kirjoittanut Porin Pyrinnön Timo Holma

Porin tennishallilla järjestettiin avoimien ovien päivä lauantaina 12.9. klo 12.00-15.00. Käytännön järjestelyistä vastasi Porin Pyrinnön sulkapallojaosto. Seura oli sopinut Porin Tennishalliyhdistyksen kanssa koko hallin avoimista ovista, joten myös tenniskentät olivat käytettävissä ja paikanpäällä oli kahvitarjoilu.

Aurinkoinen päivä ei lupaillut yleisörynnistystä. Allekirjoittanut ainakin oletti, että ihmiset viettäisivät kaunista alkusyksyn päivää mieluummin ulkosalla, kuin hallin hämärässä. Reilut kolmekymmentä kävijää kuitenkin mailanvarteen tarttui, kohtuullinen määrä väkeä siis saatiin liikkeelle. Kaukaisimmat kävijät olivat Thaimaasta asti!

Osa kävijöistä oli seuramme jäseniä, pari viikkoa sitten alkaneen sulkapallokoulun junioreitakin tuli vanhempineen ja sisaruksineen. Kävijöitä oli vauvasta noin 60-vuotiaisiin. Positiivista on sekin, että seuran ulkopuolisia kävi tutustumassa lajiin ja tennishallin tarjoamiin puitteisiin. Heille tarjottiin lajitiedon lisäksi infoa seuraan liittymisestä.

Pallot saivat kyytiä ja nähtiinpä muutama tiukempikin palloralli kun kilpailuvietti roihahti jäsentenvälisissä matseissa. Kiekkopuolelta tuttu "periksi ei anneta milloinkaan" istuu sulkapalloonkin kun pisteistä taistellaan loppuun asti. Hyväntuulinen ja rento tapahtuma kaikin puolin saatiin aikaan! 


Porin Tennishallilla ihmisiä oli mukavasti aurinkoisesta säästä huolimatta

Manse Sulka ja Ylöjärven Liikuntakeskus

Jutun on kirjoittanut Mansen Sulan Jorma Hyttinen

Ylöjärven Liikuntakeskuksen avoimien ovien –päivä sai aikaisempia kertoja huomattavasti laajemman suosion ja kävijöitä lauantailla riitti aamusta iltaan. Päivän vetonaulaksi Mansen Sulka oli järjestänyt paikalle pallotykin, jonka kanssa riittikin riemua liki jokaisen halutessa testata taitojaan tämän väsymättömän vastustajan kanssa. Myös mailojen testausmahdollisuutta käytettiin hyväksi ja joku kävijöistä löysikin itselleen uuden pelivälineen.

Kiitokset tukijoillemme Kumpoo (pallotykki) ja Apacsfinland (välinetestaus).

Video pallotykistä avoimissa ovissa.