Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]PELAA JA OPISKELE PERSONAL TRAINERIKSI

PCAfinland järjestää yhteistyössä tennis-, squash ja sulkapallon lajiliittojen kanssa personal trainer koulutuksen Helsingissä 15.1.-15.5.2016 välisellä ajalla. 

"Kaksi ensimmäistä viikonloppua opiskellaan yhdessä "tavallisen kurssin" kanssa, 25.1.-12.5. ajanjakso räätälöidään mailapelaajien kanssa yhdessä optimaaliseksi kokonaisuudeksi, jotta opiskelu ja pelaaminen tukevt toisiaan", PCAfinlandin pääkouluttaja Mika Järvinen kuvailee mailapelien omaa pt-koulutusta ja jatkaa: "Hyvä PT rahoittaa omaa pelaamistaan jo uran aikana, työn rasittavuutta ja kalenteriaan voi säädellä treenipäivien ja kilpailukalenterin mukaisesti. Osa PT-asiakkaiden tapaamisista voi hyödyntää jopa treeniksi ja toisaalta asiakkaiden kanssa ei yleensä joudu niin koville, että se häiritsisi omaa treeniä. Siis mielestäni erittäin oiva vaihtoehto myös mailapelaajille."

PCAfinlandin opiskelut järjestetään pääsääntöisesti PCAscala kuntoklubilla, jossa on 850m2 toimintatilaa, siellä on myös mahdollista suorittaa työharjoittelut ja harjoitusasiakkuudet.

Hae koulutukseen: mika.jarvinen@PCAscala.fi

PCAfinland esittelyvideo