Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Kuvassa vastavalittu BWF:n puheenjohtaja Poul-Erik Höyer (vasemmalla) ja onnitteluvuorossa SSuL:n toiminnanjohtaja Mika Heinonen toukokuussa 2013


Sulkapallon ykkösmies Poul-Erik Höyer KOK:n jäseneksi

Maailman sulkapalloliiton puheenjohtaja, tanskalainen Poul-Erik Höyer jatkoi tänään nopeaa nousuaan urheilumaailman hallintoelimissä tultuaan Sotchissa pidetyssä Kansainvälisen Olympiakomitean kokouksessa valituksi KOK:n jäseneksi.


”Vasta vuosi sitten kävin vaalikamppailua pyrkiessäni maailman sulkapalloliiton (BWF) puheenjohtajaksi ja nyt tämä. Tuntuu uskomattomalta, että näin on todella päässyt käymään”, Höyer, 48, totesi tanskalaisviestimille.


Höyer oli ennen BWF:n puheenjohtajaksi nousuaan toiminut Euroopan sulkapalloliiton ykkösmiehenä, mutta parhaiten hänet muistettaneen vuoden 1996 Atlantan olympiakisojen kaksinpelin kultamitalistina. Hän on edelleen ainoa eurooppalaispelaaja, joka on voittanut sulkapallon kaksinpelin kirkkaimman mitalin.


”Epäilemättä olympiakulta lisää KOK:ssa henkilöä kohtaan tunnettua arvostusta”, Höyer sanoi.
Paikka KOK:ssa vapautui, kun kansainvälisen pyöräilyliiton puheenjohtaja Pat McQuaid ei tullut valituksi omassa liitossaan jatkokaudelle.