Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]FIJC 2012 (ja Juniori-Eliitti) tulee - oletko valmis!
23.-25.11.2012, ilmoittautuminen päättyy 2.11.2012

Molempien kilpailujen ilmoittautumisaika on niiden kansainvälisyyden takia totuttua Juniori-Eliittiä aikaisemmin ja päättyy siis tulevana viikonloppuna - muistathan ilmoittautua ajoissa.

FIJCiin osallistuville tulee olla BWF:n Member ID, jonka saa SSuL:n toimiston (toimisto@sulkapallo.fi) kautta täyttämällä BWF:n lomakkeen. Tähän kannattaa varata aikaa, koska pelaajatiedot pitää lähettää BE:lle arvontaa varten maanantaina 5.11. - toimi siis pian jos sinulla ei ole BWF-numeroa.

Kisahan alkaa jo perjantaina ja aloitusaika riippuu ilmoittautuneiden määrästä. Tällä kertaa pallot sisältyvät ilmoittautumismaksuun molemmissa kisoissa.

Myös suomalaiset pelaajat voivat käyttää Rantasipi Airportin majoitustarjousta sikäli kuin hotellissa on vielä tilaa, kannattaa kysyä.

Tähän mennessä on tiedossa pelaajia Ruotsista, Virosta, Skotlannista ja Sveitsistä. Kroatiasta on myös tullut kyselyitä ja aikaa on vielä muutama päivä, eiköhän me saada kilpailu aikaan.

Campossa on kisapäivien aikana ruokatarjoilua, joka kannattaa ehdottomasti seuroittain tilata etukäteen vaikka kisasivulla olevalla lomakkeella jotta tietävät varautua menekkiin!

Lisätietoja alka täydentyä kisasivulle: http://oifbadminton.sporttisaitti.com/tapahtumat/fijc2012/ pikapuoliin