Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Oheinen SSuL jäsenposti on lähetetty tänään seurojen yhteyshenkilöille. (Kaikki Jäsen- ja seurapostit).


Hyvä seuraväki

On jälleen aika kiittää teitä vuoden 2013 panoksestanne suomalaisen sulkapalloilun hyväksi.

Vuosi on pitänyt sisällään paljon iloisia tapahtumia, kisoja ja liikkumista sulkapalloillen. MiniSulkis on lähtenyt seuroissa hyvin käyntiin ja uusia valmentajia valmistuu jatkuvasti. Kesäkiertuetta kokeiltiin ja se sai paljon positiivista palautetta sekä seuroilta, kokeilijoilta että ohikulkijoilta.
Kansainvälisiä aikuisten kisoja voittaneiden pelaajiemme joukkoon on saatu neljä uutta nimeä: Jenny Nyström, Anton Kaisti, Eetu Heino ja Kasper Lehikoinen. Se on saman verran kuin menestysvuonna 2002. Rioon 2016 ja Tokioon 2020 ollaan siis hyvällä matkalla isolla ryhmällä.
Vammaissulkapallo tuli vauhdilla liiton toiminnaksi. Tapahtumia on ollut paljon ja myös Maailman Sulkapalloliitto BWF antoi kehuja vammaissulkapallon edistämisestä.

Kiitoksia kuluneesta vuodesta ja onnea sekä menestystä vuodelle 2014!

SULKAPALLOLIITTO 60-VUOTTA 2014

Vuosi 2014 onkin sitten Sulkapalloliiton 60-vuotisjuhlavuosi. Lue lisää Sulkapallolehdestä: http://www.sulkapallolehti.fi/2013/04/#28
Kertokaa meille tapahtumista, jotka haluatte juhlavuoden tapahtumiin, niin lisäämme ne vuoden alussa aukeavalle 60-vuotissivulle. Tehdään 60-vuotisjuhlavuodesta unohtumaton yhdessä!
Juhlavuoden logo on juuri valittu ja sen näet: http://tinyurl.com/logo60v

Tässä vielä muutamia asioita, joista haluamme teille kertoa:

VUOSITILASTO 2014

Seurojen vuositilastolinkki lähetetään tammikuun alussa, joten kannattaa valmistautua uusien toimihenkilöiden ja jäsenmäärien ilmoittamiseen heti, jotta tilastot saadaan joutuisasti päivitettyä.

SEUROJEN PUHEENJOHTAJATAPAAMINEN 1.2.2014

Perinteinen seurojen puheenjohtajatapaaminen järjestetään SM-kisan yhteydessä lauantaina 1.2. puolivälierien ja välierien tauolla klo 13.15-15.15. Paikkahan on Vantaan Energia Areena Myyrmäessä. Tilaisuudessa nautitaan lounas ja osallistujat saavat vapaapääsyn SM-kisaan.
Ilmoittautuminen 24.1. mennessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi .

KEVÄTLIITTOKOKOUS 5.4.2014

Jotta mahdollisimman moni seura voisi osallistua liiton kevätliittokokoukseen, päätettiin se järjestää Finnish Openin yhteydessä Vantaan Energia Areenalla. Malli on sama kuin tuossa yllä mainitussa pj-tapaamisessa, eli kokous pidetään ottelutauolla klo 13.30. Tervetuloa!

LIITON TOIMISTO

Toimisto on kiinni viikon 52, mutta maanantaina 30.12. olemme taas paikalla hiukan tukevammassa kunnossa.

Sulkapalloliitto toivottaa jäsenilleen Hauskaa Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2014