Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Kauden 2011-2012 kilpailukalenteri

on lähes julkaistu ja esimakua siitä on tässä.

Valitettavasti mitään väliversioita ei ole ehditty tehdä kommentoitavaksi ja hämmästeltäväksi.

Varsinainen kalenterisivu muiden juokkoon Kilpailutoiminnan osioon aukenee loppuviikon aikana ja on ehdottoman tärkeää, että kaikki seurat katsovat kilpailujensa viimeisen ilmoittautumispäivän ja arvontapäivän ja tarvittaessa korjauttavat sen. Päivämääriä (arvonta) on jouduttu osin muuttamaan sääntöjen takia ja kaikki ilmoittautumispäiviä on muutettu hakemuksen päivästä 1-2 päivää aiemmaksi.

Tavoite on sellainen, että viimeinen ilmoittautumispäivä pelaajille olisi kansallisissa ja Eliitti-kisoissa ensimmäisestä kilpailupäivästä 16 päivää taaksepäin ja arvonta 5-7 arkipäivää ennen ensimmäistä kilpailupäivää. Lisätietoa ja tarkennusta löytyy kilpailusäännöistä muiden(kin) kisojen osalta.

Goodminton antaa seurojen ilmoittautumisvastaaville kaksi (2) päivää aikaa käsitellä seuran ilmoittautumisia ja tarvittaessa lisätä uusia pelaajia kilpailuun. Tästä syystä kisahakemuksien alkuperäistä viimeistä ilmoittautumispäivää on siirretty tuo mainittu kaksi päivää aiemmaksi, jotta miltään osapuolelta ei hukkuisi aina niin tarpeellista tekemisen ja kummastelun aikaa.

Muutostarpeet ja toiveet voi lähettää osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi