Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Your Move laittaa nuoret puhtaasti liikkeelle

Your Move Suurtapahtuma kutsuu nuoret liikkumaan, kokeilemaan uusia lajeja ja kokemaan ainutkertaisia elämyksiä 27.5.–1.6.2011 Helsingin Olympiastadionin liepeillä. Puhtaasti paras -ohjelma haastaa tapahtumassa nuoret testaamaan dopingtietonsa ja pohtimaan suhdettaan dopingiin.   

Your Move Suurtapahtuma on vuoden 2011 suurin liikuntatapahtuma Suomessa. Paikalle odotetaan 50 000 nuorta. Tapahtuma on osa Nuoren Suomen, Suomen Liikunnan ja Urheilun sekä urheilun lajiliittojen yhteistä valtakunnallista, 13–19-vuotiaille suunnattua kampanjaa.

Puhtaasti paras -ohjelma on tapahtumassa näyttävästi esillä ja haastaa nuoret puhtaille poluille. Ohjelman ständi on avoinna Your Moven SporttiFoorumilla lauantaina 28.5. kello 11–19 ja sunnuntaina 29.5. klo 11–14. Ohjelmaa on runsaasti:

•    Maailman Antidopingtoimisto WADA:n dopingvisa kutsuu tietämään.
•    Dopingtestidemo paljastaa kaiken dopingtesteistä 28.5. kello 15 ja 29.5. kello 14 Royal Clubilla.
•    Sankarikisassa nuoret voivat ehdottaa omaa suosikkiurheilijaansa puhtaan urheilun lähettilääksi ja voittaa palkintoja.
•    Suurvetoomukseen puhtaan urheilun puolesta odotetaan reilusti uusia allekirjoituksia.   

Puhtaasti paras -ohjelma käynnistettiin toukokuussa 2008. Ohjelma kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja. ADT ja Fazer haluavat nostaa valokeilaan ne urheilijat, jotka urheilevat eettisesti: lajiaan, kilpakumppaneitaan ja itseään kunnioittaen. Ohjelma haastaa urheilua seuraavat suomalaiset, urheilujärjestöt, urheilijan lähipiirin ja urheilijat mukaan reiluun peliin.