Suomen Sulkapalloliiton vanhat sivut – uudet löytyvät osoitteesta:www.sulkapallo.fi

[ vanhempi uutinen ] [ uudempi uutinen ]Suomen Liikunnan ja Urheilun (SLU) järjestämät Lumilyhty-joulukalenteriarpajaiset ovat Suomen suurimmat tavara-arpajaiset. Lumilyhty on merkittävin yksittäinen suomalaisten urheiluseurojen varainhankintakeino. Lumilyhty-joulukalenteriarpojen myynti alkaa tänään 1.10. Arpa maksaa 5 euroa. Joulukalenteriarvan hinnasta jopa puolet menee suoraan arvan myyneelle urheiluseuralle tai -joukkueelle.

 

SLU helpottaa Lumilyhdyllä urheiluseurojen ja -joukkueiden varainhankintaa hankkimalla arpajaisluvan, maksamalla arpajaisveron sekä toimittamalla voitot ja tilitykset. SLU on järjestänyt joulukalenteriarpajaisia kymmenen vuoden ajan, Lumilyhty-nimellä vuodesta 2002. Urheiluseurat ovat myyneet 350 000 Lumilyhtyä vuosittain ja ansainneet sillä viime vuosina noin 900 000 euroa vuodessa. Summa, jolla on toteutettu monta urheilu-unelmaa harjoitusleireinä, pelimatkoina tai arkisempina harjoitusvuoroina. Mukana Lumilyhtyjen myynnissä on noin tuhat seuraa tai joukkuetta joka vuosi. Lumilyhdyn erona useimpien järjestöjen joulukalentereihin on se, että joulukalenterin ostajalla on mahdollisuus voittaa palkintoja. Tämän vuoden Lumilyhty-arpajaisissa voittoja jaetaan yli 87 000 kappaletta 2,5 miljoonan euron arvosta. Mukavia joululahjayllätyksiä on siis luvassa monelle.

 

Eniten arpoja myyneet seurat palkitaan

 

SLU palkitsee eniten arpoja myyneet seurat tai joukkueet. Eniten Lumilyhtyjä myynyt seura saa 1 000 euroa sekä 500 euron arvosta SLU:n Hyvä Seura -koulutusseteleitä. Toiseksi ja kolmanneksi eniten arpoja myyneet seurat saavat 500 euron rahapalkinnon sekä 300 eurolla Hyvä Seura -koulutusseteleitä.

 

Arpojen myyntiaika alkaa tänään 1.10.2007. Urheiluseuroilla on vielä mahdollisuus tilata arpoja myyntiinsä. Lisätiedot osoitteesta www.lumilyhty.net.

 

 

Tiesitkö?

 

  • Arpajaislain mukaiset maksulliset tavara-arpajaiset on varattu Suomessa vain yleishyödyllisille yhteisöille, kuten urheiluseuroille varojen hankkimiseksi yleishyödylliseen tarkoitukseen. Tavara-arpajaiset ovat yhdistysten mahdollisuus hankkia toimintaan varoja.

 

  • Lumilyhty-joulukalenteriarpajaiset ovat Suomen suurimmat tavara-arpajaiset.

 

  • SLU on järjestänyt joulukalenteriarpajaisia vuodesta 1997 lähtien.

 

  • Vuosina 1997 - 2006 seurat ovat tienanneet yhteensä 4 500 000 euroa verottomana SLU:n joulukalenteriarpojen myynnistä.

 

  • Lumilyhty-joulukalenteriarvan voittoina on 1. – 24.12.2007 joka päivä Peugeot-henkilöauto, Solifer-skootteri, Sony TV-kotiteatteri ja Tjäreborg Disney World -matkalahjakortti sekä lukuisia muita palkintoja.

 

  • Pääpalkinto arvotaan 24.12.2007 ja on voittajan valinnan mukaan joko henkilöauto, mökki tai vene.

 

  • Palkintoja on yhteensä yli 87 000 kpl ja niiden arvo yli 2 500 000 euroa.

 

  • Voittonumerot julkaistaan joulukuussa joka päivä MTV3:ssa, Subtv:ssä, Urheilukanavalla sekä internetsivuilla osoitteessa www.lumilyhty.net